home

Cleansing/Purifying

Onmisbare stap, het eerste gebaar om de huid te reinigen en te tonifiëren met alle respect voor het natuurlijke huidevenwicht.

Peeling-/Lysingcrèmes

Na een oppervlaktereiniging kunt u naar gelang het huidtype 1 à 2 keer per week een dieptereiniging toepassen. De scrubs verwijderen dode huidcellen op een vriendelijke manier, waardoor de zuurstofopname van uw huid verbetert en de vorming van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

Massageproducten

Bij een ontspannende massage is ook een goed massageproduct belangrijk. Dr. Tadlea voorziet u zowel in verzorgende massagecrèmes als heerlijk geurende oliën.

Maskers

De maskers van Dr. Tadlea bevatten High-Tech ingrediënten die een zichtbare huidverbetering mogelijk maken.

Serums

Een serum is een onmisbaar en essentieel product onder een dag- of nachtverzorging. Dit is de optimale aanvulling om huidverbetering te bereiken.

Crèmes

Voor uw dagelijkse verzorging en om uitdroging te voorkomen, is het gebruik van een dag en nachtcrème aan te bevelen. Bovendien beschermt het de huid tegen invloeden van buitenaf.

Mannen

Dr. Tadlea BioBalance for Men is een geavanceerde verzorgingslijn, bestaande uit zes producten, die haarfijn is afgestemd op de specifieke behoefte van de mannenhuid. Het speciale ProBioBalance extract, stabiliseert het eigen immunologische beschermingssysteem van de huid en herstelt de natuurlijke balans. Hierdoor wordt de huid stress bestendiger en beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf.

MiniLift

MiniLift® is een transdermale behandeling op basis van een gestabiliseerd Aloë Vera extract. De behandeling is geschikt voor zowel dames als heren, voor elk huidtype en voor elke leeftijd. De behandeling wordt uitsluitend door de schoonheidsspecialist uitgevoerd. De MiniLift® behandeling voor het gezicht is een cosmetische face lift die al na één behandeling een duidelijk zichtbare en voelbare verbetering geeft. Voor thuisgebruik zijn er producten ontwikkeld die de MiniLift behandeling ondersteunen.

Real Peel

De Real Peel producten zijn fruitzuuroplossingen die de toplaag van de huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt', waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden. Deze fruitzuren helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid en leiden tot zichtbare huidverbetering en een frissere en zachtere huid.