home

Tadlea Senses of Spa Marine

De zee is een natuurlijke bron van welzijn. Zeewater komt qua samenstelling ook overeen met menselijk bloedplasma. Het is ook de basis van thalassotherapie: het gebruik van de weldaden van het maritiem milieu.

•Zeewater
•Mineralenen sporenelementen
•Algen
•Marine Modder

 

Marine Salts Exfoliating Body Scrub
Een heerlijke vloeibare peeling met een heerlijke geur op basis van zeezout. Het verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing.

Marine Salts Massage Oil Algae
Een huidverzorgende afwasbare massage olie voor alle huidtypen. Het bevat hyaluronzuuren algen. Het activeert de microcirculatie en hydrateert de huid.

Marine PowderMud
Deze modderpakking helpt het lichaam in balans te komen. Voedt, zuivert, desinfecteert de huid . Ontspant. Maakt spieren en gewrichten soepel.

Marine Dead Sea PowderMud
Dode Zee modder wordt al vele eeuwen gewaardeerd om zijn therapeutische kwaliteiten om huidproblemen zoals bijv. psoriasis, eczeem en acne te behandelen.

Marine GuérandeMud
Guérandemodder bevat grote hoeveelheden mineralen met buitengewone therapeutische en cosmetische eigenschappen. Het heeft pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Marine Three AlgaeBody Pack
Deze pakking bestaat uit drie soorten algen. Hij ontgift, stimuleert de celstofwisseling, activeert de vetstofwisseling en herstelt het vochtgehalte in de huid.