home

Werkwijze

De benodigde tijd voor deze behandeling is 60 minuten. De Bioplasma behandeling kent geen leeftijdsbeperking en is voor man en vrouw en ieder huidtype geschikt.  De resultaten van een behandeling zijn het duidelijkst zichtbaar na één of twee dagen.
Door de intensiviteit van de behandeling adviseren wij om 2 uur te wachten met het aanbrengen van make-up.

1.       Reinig de huid op de gebruikelijke wijze met een Cleansing product naar keuze. Voor de rijpe huid kunt u kiezen voor Hydroactive Face wash of de Hydroactive Cleansing milk met de Hydroactive 1001 lotion. Voor een onzuivere/vette huid de Ultra Pure Face wash en lotion. 

2.       Breng na de reiniging de Real Peel AHA Exfoliant 8% in een dunne laag aan. Gebruik hiervoor  de Fanbrush. De AHA Exfoliant 8% bevat glycolzuur die ervoor zorgt dat de dode hoorncellen op een milde manier worden verwijderd. Hierdoor wordt de huid toegankelijk voor de opname van werkstoffen. Laat de AHA Exfoliant 5 minuten inwerken. Niet te dicht rondom de ogen aanbrengen. Tijdens de inwerktijd kunt u een drukpuntmassage op het gelaat uitvoeren. Dit gaat over in een hoofdhuidmassage. Neem de gel af met warme kompresdoeken. Gebruik hierna de Hydroactive 1001 lotion of een Ultra Pure Lotion om de zuren te neutraliseren en de huid te verfrissen.

3.       Neem een sachet Lotus Massage crème en breng deze met effleurages aan. Voer de Face contour lifting massage of een bindweefselmassage op het gelaat uit.

4.       Bedek indien nodig gevoelige delen bij neus, mondhoeken, ogen en roodheden met wat BioplasmaUltra Rich Day Fluid.

5.       Meng ca. 8-10ml Blue Blood Gel met 4-5ml Bioplasma Mask Concentrate (dus verhouding 2:1) tot een homogene massa.

6.       Breng het masker in opwaartse streken in twee dunne laagjes aan. Gebruik hiervoor de Fanbrush. Laat het mengsel gedurende 20 minuten op de huid inwerken. Verwijder het masker met warme kompressen.

7.       Breng na het verwijderen van het masker 4-5ml Bioplasma Ultra Serumaan en tamponeer het serum met de vingertoppen totdat het helemaal  in de huid is opgenomen.

8.       Voltooi de behandeling met het aanbrengen van 4-5ml Bioplasma Ultra Rich Day Fluiden masseer voorzichtig tot dit geheel door de huid is opgenomen.

Na de behandeling:

Voor thuisgebruik bestaat de dagelijkse verzorging uit het ‘s avonds aanbrengen van Bioplasma Ultra Rich Night Fluid en ‘s ochtendsBioplasma Ultra Rich Day Fluid. Dit product kan ook gebruikt worden voor er make-up wordt aangebracht.