home

Onze behandelmethode

Het behandelplan van Dr. Tadlea is een unieke methode in vier stappen waarin voor u een behandelplan op maat wordt gemaakt! Zo weet u zeker dat u precies de behandeling krijgt waar uw huid het meest behoefte aan heeft. Immers, ieder mens is uniek en geen huid is hetzelfde.

Stap 1: Reiniging
De basis voor de perfecte schoonheidsbehandeling is een milde maar effectieve reiniging, zodat de huid daarna direct openstaat voor verdere opname van hoogwaardige werkstoffen.

Stap 2: De Huidanalyse 
Een goed begin is het halve werk. Zonder goede analyse, geen goede behandeling en zonder de juiste behandeling, geen goede resultaten. Na de reiniging zal uw huid grondig geanalyseerd worden. Zo kunnen we precies zien wat de conditie van de huid is en de behandeling daarop afstemmen. Tijdens de huidanalyse wordt aangegeven welke resultaten de klant van de behandeling verwacht.

Stap 3: De Behandelmethode
Dr. Tadlea biedt een breed scala aan behandelingen. Wij werken met de nieuwste non-chirurgische behandelingen die u merkbaar jonger maken. Rimpels verminderen, het gezicht liften, acne onder controle krijgen, het kan allemaal met onze behandelingen. Op basis van de wensen van de klant en de resultaten van de huidanalyse wordt een behandelplan opgesteld.

Stap 4: Thuisadvies
De juiste dagelijkse verzorging is van het grootste belang. De behandelingen die Dr. Tadlea aanbiedt worden thuis vervolgd. Na de behandeling geven deskundige schoonheidsspecialistes advies hoe de huid het beste verzorgd kan worden. Daarnaast kunnen de resultaten van de behandeling ondersteund en versterkt worden.