home

De huid

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ze zorgt ervoor dat we niet snel oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. Door het tastgevoel van de huid kunnen we dingen voelen en kippenvel krijgen. Onze huid maakt ons herkenbaar voor de mensen om ons heen. Met de mimiek van onze gezichtshuid kunnen wij vreugde, verdriet of vermoeidheid tonen. Kortom, onze huid maakt ons wie we zijn en verdient daarom alle aandacht en zorg.

Heeft u weleens goed naar uw huid gekeken? Straalt uw huid, dan straalt u zelf ook. Is uw huid er slecht aan toe, dan kun u zich onzeker voelen. Vaak bent u zich daarvan onvoldoende bewust en geeft u uw huid niet die professionele aandacht en zorg die mogelijk is.  Want ook zonder operaties en injecties is het met professionele behandelingen inmiddels mogelijk er jaren jonger uit te zien. 

Bioplasma Treatment

Werkwijze De benodigde tijd voor deze behandeling is 60 minuten. De Bioplasma behandeling kent geen leeftijdsbeperking en is voor man en vrouw en ieder huidtype geschikt.  De resultaten van een behandeling zijn het duidelijkst zichtbaar...

Onze behandelmethode

Het behandelplan van Dr. Tadlea is een unieke methode in vier stappen waarin voor u een behandelplan op maat wordt gemaakt! Zo weet u zeker dat u precies de behandeling krijgt waar uw huid het meest behoefte aan heeft. Immers, ieder mens is uniek en geen huid is hetzelfde.

Skin Essential

Nood aan hydratatie, voeding, zachtheid of zuiverheid? Onze effectieve behandelingen zijn perfect afgestemd op de behoeften van verschillende huidbeelden.

Anti-age & Lifting

Rejuvenating Treatment met Real peel, Mimox Treatment, Rejuvenating Treatment met MiniLift, Firming Treatment en Menopauze Zen Treatment; deze 5 high performance anti-ageing behandelingen verenigen ongewone behandelingsmethodes en geconcentreerde formules voor een gladde en stralende huid. Het resultaat: een strak en stralend jong gelaat.

Skin Solutions

Zodra de balans in de huid wordt verstoord kunnen er problemen optreden zoals irritaties en allergische reacties. Wij hebben producten ontwikkeld die speciaal afgestemd zijn op huiden die verstoord en uit balans zijn, of waar sneller allergische reacties bij optreden.

Men

De huid van de man is ca. 24% dikker dan van een vrouw en heeft een hogere concentratie collageen en elastine, waardoor de huid voor langere tijd elastischer en steviger blijft. Wanneer de mannenhuid tekenen van verslapping en veroudering gaat vertonen, verloopt dit proces sneller dan bij vrouwen. De talgafscheiding in de mannenhuid is hoger, daarom is de huid van de man vaak vetter. Door het regelmatig scheren is de mannenhuid vaak ook vochtarm.